Jsme všude na jihu Čech.

G-Car České Budějovice

Škola vaření s Honzou Krobem 9. 12. 2016 – Kachní prsa s cibuládou

Potřebujeme tyto ingredience: Kachní prsa,sůl, pepř, červenou cibuli, tymián, máslo, portské víno, olivový olej, cukr.

Kachní prso nasolíme, napepříme a nařežeme na kůži.
Dáme na rozpálenou pánev kůží napřed. Otočíme a dáme dopéct do trouby na 160 stupňů.

Na másle s olejem podusíme červenou cibulku, pčidáme cukr, sůl, pepř a zalijeme portským vínem, které necháme odvařit. Nakonec přidáme studené máslo a zašleháme. Podáváme s kachnou nakrájenou na plátky.

Dobrou chuť.

Jéčko Man

Všechny příspěvky

Reklama 1

  • reklama-tv-hcp.png

Reklama 2

  • logo-vykov-vertical-1.jpg

Nejoblíbenější pořady

Reklama 3

  • Web-TV-jéčko-VDN_banner_1280x720.png