Jsme všude na jihu Čech.

Škola vaření s Honzou Krobem 23. 3. 2017 – Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka
cibule
iberijský špek
česnek
máslo
rozmarýn
tymián
bílé víno
zeleninový vývar
bobkový list
Rozškvíříme si iberijský špek, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, na jemno nakrájený česnek, máslo, rozmarýn a tymián. Na mírném ohni restujeme pod pokličkou, poté zalijeme bílým vínem, které necháme odvařit a zalijeme zeleninovým vývarem. Vaříme s bobkovým listem cca 30 minut.

Jéčko Man

Všechny příspěvky

Reklama 1

  • reklama-tv-hcp.png

Reklama 2

  • logo-vykov-vertical-1.jpg

Nejoblíbenější pořady

Reklama 3

  • Web-TV-jéčko-VDN_banner_1280x720.png