Jsme všude na jihu Čech.

Škola vaření s Honzou Krobem 2. 3. 2017 – Pečená hruška s medem

Pečená hruška

hrušky

cukr

skořice

mandle

med

žloutky

smetana

vanilkový lusk

  • Hrušku rozpůlíme, vyndáme jádřince a zezadu seřízneme, aby nám držela postavená. Obalíme ve skořicovém cukru a do vykrojené dírky dáme lžičku medu. Pečeme na plechu vyloženém pečícím papírem cca 30 minut. Ze smetany, vanilky a žloutků si připravíme vanilkovou omáčku.Do hlubokého talíře nalijeme vanilkovou omáčku, položíme upečenou hrušku a posypeme mandlemi.

Jéčko Man

Všechny příspěvky

Reklama 1

  • reklama-tv-hcp.png

Reklama 2

  • logo-vykov-vertical-1.jpg

Nejoblíbenější pořady

Reklama 3

  • Web-TV-jéčko-VDN_banner_1280x720.png