Jsme všude na jihu Čech.

G-Car České Budějovice

Škola vaření s Honzou Krobem 11. 11. 2016 – Svatomartinská husa

Svatomartinská husa
s bramborovým knedlíkem, karlovarským knedlíkem a červeným zelím

Potřebujeme husu, sádlo, pečivo, hladkolistou petržel, máslo, brambory, vejce, hrubou mouku, mléko, sůl a pepř.

Husu osolíme, okmínujeme, dáme do pekáče a zalijeme sádlem. Odpečeme na 200°C, teplotu snížíme na 90°C a pečeme 10 hodin. Hotovou husu vyndáme ze sádla a na grilu opečeme do barevna. Na sádlo dáme nakrájenou cibuli a kmín, přidáme červené zelí, zalijeme vodou a dochutíme solí, cukrem a octem. Dusíme do měkka.
Rohlíky nakrájíme na kostičky a necháme proschnout. Pečivo pokropíme mlékem, z vajec, mléka a hrubé mouky si uděláme těstíčko. Osolíme, přidáme hladkolistou petržel a zamícháme. Hmotu zabalíme do fólie začneme vařit.

Dobrou chuť!

Jéčko Man

Všechny příspěvky

Reklama 1

  • reklama-tv-hcp.png

Reklama 2

  • logo-vykov-vertical-1.jpg

Nejoblíbenější pořady

Reklama 3

  • Web-TV-jéčko-VDN_banner_1280x720.png