Jsme všude na jihu Čech.

Škola vaření s Honzou Krobem 13. 4. 2017 – Velikonoční sekaná

Velikonoční sekaná

1/3 hovězí mleté maso
2/3 vepřové mleté maso
krémový sýr
pancetta
kopřivy
medvědí česnek
Hrubozrnná hořčice
sůl, pepř
brambory
bylinky
máslo
vejce
Maso smícháme s vejci, hrubozrnnou hořčicí, solí, pepřem a kopřivami. Rozprostřeme na potravinovou folii a poskládáme pancettou.
Potřeme krémovým sýrem a poklademe medvědím česnekem. Pomocí potravinové fólie sekanou zarolujme, podlijeme kapkou vody a pečeme v předehřáté troubě na 180° cca hodinu až hodinu a čtvrt. Brambory uvaříme do měkka, promícháme s máslem a bylinkami a servírujeme.

Jéčko Man

Všechny příspěvky

Nejoblíbenější pořady